annahoffre!

London baby

Första uteserveringen för i år! Italiensk lunch i solen sitter aldrig fel. 

Lite fattigare, lite gladare och lite snyggare. 

Le breakfast London style. 

Turistade lite och fick till och med en dubbeldäckare på bild, score!

Drinkar på Bella Italia och sedan detta på Jamie's italian, hur gott som helst!

Notting Hill, sååå fint!

Fina Frida och en grym sångare vid namn Robbie Boyd, checka in honom på youtube! 

Afternoon tea på Sketch! Asballt ställe med lite Alice i underlandet-vibar och stensköna toalatter (man gick i princip in i ägg...). Godaste chaitét finns här men sötsakerna var just det- alldeles för söta. Men det var riktigt mysigt i vilket fall.

Ännu lite mer turistande! Fick även en bild med mig och "Charlie Chaplin" vid en telefonkiosk, det var... Underligt.

Bästis 

Blir alltid lika häpnadsförd av maten på Hard Rock café, gottis!

Och slutligen frozen yoghurt på pinkberry, en glad Frida och spontant biobesök på gallerian Westfield. Vi såg 'Divergent' och jag måste nog säga att det var en utav de bästa filmerna jag någonsin har sett, hererjisses! Skulle kunna gå och se den igen!

(Återkommer med bilder från Harry Potter i ett eget inlägg.)

Borta bra men hemma bäst

I tisdagskväll förra veckan landade jag och pinglan ovan på svensk mark igen efter fem f a n t a s t i s k a dagar i härliga London. Då vi bokade resan för ganska längesedan hade mina höga förväntningar byggts på ganska rejält under tiden men att resan mötte mina förväntningar (om inte mer?) behöver väl knappast skrivas. Vi har ätit frukost på mysiga Pret á manger varje dag, gått så mycket att det värkte i hela kroppen när vi kom tillbaka till hotelrummet, shoppat på de bästa shoppinggatorna, ätit god middag varje kväll, turistat vid Big Ben, och röda telefonkiosker, investerat i en dyrgrip var (lyckliga tjejer), upptäckt nya gator och områden, gått på afternoon tea, strosat runt i ett soligt Notting Hill, besökt Harry Potter-studion där vi provade Butter Beer och satt i mopeden som finns med i en av filmerna, spenderat en heldag på shoppingcentret Westfield för shopping, spontanbiobesök och återigen goood hamburgemiddag. GRYM resa med en grym person, hade knappast kunnat bli bättre! 

Att just nu sitta vid det nya köksbordet i det nya köket känns precis lika konstigt som det faktum att vi satt på flyget hem just nu för prick en vecka sedan. Jag har sagt det förut men jag säger det igen, tiden bara flyger iväg! Att något man har längtat efter och varit pirrig och glad för kan vara över på nolltid tycker jag känns otroligt läskigt. Men samtidigt kul, istället för att sukta efter de där fem dagarna har vi nu otaligt många minnen därifrån som vi kommer minnas när vi blivit gamla och grå. Summa summarum; ÅK till London! 

Upp