annahoffre!

Dagens lista

Dagens humör: Jag är för nuvarande otroligt trött men även väldigt glad, särskilt efter gårkvällen då jag gick på andra lektionen av 'Sassy jazz' och det gick hur bra som helst! Riktigt, riktigt kul! Jag hoppas att humöret håller i sig under dagen och att inget händer som kan förstöra det. 

Dagens planer; Jag ska alldeles strax ta vagnen in till odontologen för att greja med tandställningen sedan blir det jobb 10-17 och därefter balettlektion! Hoppas hoppas att jag inte har missat alltför mycket nu när jag varit sjuk... Men det ska nog gå bra! Ska inviga min fina balettutstyrsel, hihi. Väl hemma står storstädning och träning på schemat, helt okej dag ändå. 

Dagens outfit: Ljusa jeans från Lager 157, vit mjuk "fluffig" tröja från Gina Tricot och tunt silverhalsband jag fick i present av min fina mamma och pappa. 

Dagens frisyr: Utsläppt i mittbena med fina vågor sedan nattflätan. 

Dagens "jag vill": Jag vill att vädret ska vara lika fint idag som igår, vårväder! Vill ha sol, värme, glassätning i korta klänningar och parkhäng. Men jag får la vänta lite till med det... 

Dagens längtan: Just idag längtar jag faktiskt till min tjugoårsdag för att kunna gå ut och dansa på det bästa ställena jag idag bara kan drömma om att komma in till (om jag inte är i sällskap med mycket äldre men hur ofta är det liksom...), exempelvis Excet och Valand. Valand har jag faktiskt varit på en gång, då jag och en tjejkompis var med ett gäng äldre vänner, och det var det bästa stället jag har varit på. Vi dansade på golven tills klockan blev morgon och det var dags att åka hem. Så kul! 

Foto taget av mig!

13 februari 2014 06:36 | Mixed |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas