annahoffre!

Dyngkåt och hur helig som helst

Ni anar inte hur skönt det var att komma tillbaka till jobbet igår efter att ha varit sjuk. Kände mig nästan som en ny människa! Dagen började med plock utav kläder nere på lagret som vi sedan tog med oss till butiken följt av märkning, upphängning, lite pill bland hyllorna och såklart betjäning av våra kunder! Det var en lugn och skön dag där pricken över i:et var de goooda semlorna min kollega och jag fick av några andra kollegor som jobbar borta på föreningen. Fint!

Något annat som jag tycker är fint är Mia Skäringers bok 'Dyngkåt och hur helig som helst', jag började läsa den igår och tycker att alla som kan borde läsa den snarast! Jag har alltid tyckt om Mia Skäringer väldigt mycket som skådespelerska och nu kan jag även checka av att jag tycker om henne som person också, för henne lär man känna i boken. Hennes krönikor och blogginlägg visar verkligen att hon är en helt vanlig person med vanliga bekymmer och problem, vilket är lätt att glömma när det gäller en person i rampljuset, men det är hennes tankesätt gällande lösningar och det faktum att man FÅR våga tro på sig själv kring sina drömmar och att man FÅR ha en dålig dag som gör att hon stiger ännu lite mer för mig. Varvat med hennes mer allvarliga och djupare texter om bland annat skilsmässa, död och ätstörningar, finns även texter präglade med humor och det tycker jag är hur bra som helst. Jag kom på mig själv med att skratta högt när jag läste samtidigt som saker och ting gick upp för mig. Jag kommer nog att vilja läsa den här boken fler gånger, antingen när jag har en dålig dag och vill skratta eller när jag bara vill ha fler verktyg att tro på mig själv. 

Nu är det dags för mig att hoppa ur pjyamasen och börja fixa mig inför dagen! Börjar klockan 13 idag så jag har haft en skön sovmorgon med frukost på sängen, vardagslyx!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas