annahoffre!

.

Tidigare i veckan fick jag och min familj reda på att vi fått en ny lägenhet. Det är en superfin stor fyra med två punkter jag alltid har velat checka av; badkar och en liten walk-in-closet till mig. Hela veckan har vi levt i en sorts inredningsbubbla där vi har kollat på möbler, dekorationer och annat kul. Igår var vi inne på Engelska Tapetmagasinet där vi skulle få välja tapeter till vårt nya place och oj vad fint det kommer att bli! Mycket ljusa tapeter med fina mönster som skiftar lite i pärlemor på vissa ställen som vi ska ha som fondväggar varvat med vita väggar. I mitt rum ska jag äntligen få ha en tapet jag drömt om sedan jag såg den första gången för några år sedan, nämligen välkända Duro's 'Paviljong'. Tillsammans med mina vita möbler, levande ljus, ljusslingor, fluffiga sängtextilier och foton på mina nära och kära tror jag att det kommer bli hur bra som helst! Det känns dock lite sorgligt mitt i alltihop, då detta fömodligen (om allt går som det ska) är sista gången jag flyttar någonstans tillsammans med min familj. Nästa gång är det jag som strosar runt på Ikea för att inhandla möbler och annat till mitt egna krypin, längtar längtar längtar. Men än sålänge är det mamma, pappa, storebror och katterna jag bor med och det trivs jag faktiskt väldigt bra med. 

 

På bilden ovan ser ni fina ting som jag gärna hade velat inreda mitt nya rum med. Ljust, fräscht och romantiskt. Precis i min stil! Ananasramen SKA bli min, hur fin som helst!

//Ramarna och fågelburen - Zara Home//Kuddar - H&M Home//Glasflaskor & pläd - ELLOS//Kandelaber - Rusta//Ljus - Voluspa i doften 'Laguna'//

 

9 februari 2014 20:35 | Mixed |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas