annahoffre!

19.01.2014

Åh vilken mysig helg jag har haft! Enkel men ändå sådär härlig. Jag startade lördagen med jobb fram till klockan två, sen blev jag hämtad av mina föräldrar och åkte till närmaste Rusta för att slå till på en träningscykel jag skall ha i mitt rum. Den är rosa (!) och ihopfällbar, himla smidigt! Jag siktar på att köra i alla fall tjugo minuter varje dag, sen kommer jag förhoppningsvis ha en killerkondition lagom till våren då det är dags att börja springa utomhus. Om inte annat så det är det väldigt bra för hälsan. Senare på eftermiddagen träffade jag Joanna för smoothie och en sväng på ett köpcentrum. Kikade i affärer tills köpcentrumet stängde och då åkte vi in till stan för lite spontanhäng på café med två grymma killar vid namn Anton & Jon. Var så skönt att sitta och skratta med dem igen, det var tyvärr ett tag sen vi sågs sist nämligen. Lösgodis och film med mamma fick avsluta en riktigt bra lördag.

Idag fick jag äntligen träffa lille Melvin, som jag har längtat! Min fina, fina barndomsvän Emelie har nämligen blivit mamma, hihi. En alldeles liten blond charmör med djupblå ögon och världens sötaste lilla näsa. Så fin! Fick hålla i honom och oj vad mysigt det var, jag smälte för varenda minut som gick. Finns det någon mer underbart än små bebisar? Tror nog inte det, hihi. Det var några riktiga fina timmar med bebisprat, fika och umgänge med Emelie och hennes sambo. Det kommer bli såå kul när Melvin blir äldre och då börjar skratta och prata, lillskrutten! 

Sen jag kom hem har jag hunnit få i mig en supergod semla, städat ett allt för stökigt rum och tittat ikapp nya serieavsnitt. En go söndag helt enkelt som kommer att få fortlöpa på samma sätt som sist skrivet, låter himla bra det. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas