annahoffre!

Raw comedy club

Åh vilken fin helg! Verkligen sådär bra som man önskar att den kommer bli. Jobbade tre timmar i butiken i lördags där jag hade få men goa kunder, begav mig sedan till mormor där det vankades födelsedagskalas. God mat, himmelsk tårta, härliga människor och en riktigt glad mormor som fick fina presenter förutom den urmysiga kvällen. På kvällen blev det förstås mello, har faktiskt sett vartenda avsnitt iår och det med familjen! Det brukar inte hända, men ärligt talat så tycker inte jag att det är pinsamt på något sätt utan mysigt med kvalitétstid. Visst, jag kanske inte vill spendera varje lördagskväll med dem för alltid, haha, men någon gång ibland såhär tycker jag bara är bra! 

Igår låg jag kvar i sängen så länge jag kunde, tog det riktigt lugnt mest hela dagen med film, fix i nya lägenheten och pysslade om mig själv lite. Åt riktigt god middag, lite söndagslyx, och på kvällen åkte pappa och jag till Trädgår'n för att gå på RAW comedy club. Thomas Järvheden, Mårten Andersson, Hasse Brontén, Messiah Hallberg, Gabriella Francis och norrmannen Martin Beyer-Olsen förgyllde vår kväll med sjukt rolig stand-up. Det var verkligen något av det roligaste jag har gjort! Speciellt då jag gick med pappa, vi brukar nämligen inte göra så mycket tillsammans bara vi två. Det var därför jag köpte dessa biljetter till honom i julklapp, just för att vi skulle hitta på något kul. Han blev nöjd och glad i alla fall och det är det viktigaste! Måste göras om! Favoriterna under kvällen var utan tvekan Thomas Järvheden och Martin Beyer-Olsen, får ni chansen att se någon av dessa två så ta den! Sjukt roliga, det går liksom inte att inte skratta när de står på scenen!

Denna måndagen har varit helt okej, har inte gjort sådär jättemycket utan jag jobbade till fem och sedan begav jag mig hemåt på en gång. Har varit otroligt trött idag så det var nog tur att jag inte hade planerat in något. Nu blir det lite Top Model (bäst!) och serier efteråt, kramkram.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas