annahoffre!

Kategori: Beauty

Beautyfavourites

Viva la Diva ögonbrynsskuggor - perfekt liten palett till ögonen med tre brynskuggor (jag använder den ljusaste till brynen och de två andra som ögonskugga ibland) och en gel som gör att brynen håller sig fina. Med paletten får man en liten pincett och två små penslar, själv använder jag andra borstar då jag tycker att dessa är lite för små. Men överlag är det en grym produkt som dessutom inte kostar många kronor.

Nivea 'Pure & natural' - Min blandhy blir alltid yttorr på vintern och det är verkligen i n t e  kul! Men nu i höstas införskaffade jag mig denna lilla mirakelburk. Det är en fet nattkräm som med en liten klick varje kväll har räddat min hy! Nu blir hyn inte torr alls, inte ens lite, så jag såå nöjd!

Dermalogica 'Special cleansing gel' - GRYM! Köpte denna, en hudkräm och toner som verkligen har gjort under för min hy sen jag började använda produkterna. De är numera heliga för mig och jag tror inte att jag kommer att byta serie på väldigt länge, äntligen något som fungerar! Dock så slarvade jag lite när jag var sjuk ett bra tag så hyn är inte den bästa just nu men snart så!

Victoria's secret bodylotion i 'Lemon escape' och bodymist i 'Pure seduction' - Behöver kanske inte skriva så mycket om dessa produkter, alla vet nog hur underbara de är. Lotionen fick jag i julklapp av Frida och den luktar så gott att jag nästan vill äta upp innehållet... Haha. Den sjunker in bra i huden och gör den mjuk och len, super! Bodymisten är den godaste av de fem jag nu har. Doften är ett mellanting mellan fruktigt & sött och fräscht & rent. 

MaxFactor '3-i-1 foundation' - Om ni som jag föredrar foundation i puderform och tycker att det är kletigt och jobbigt med flytande men av någon anledning gärna vill ha flytande ändå så kan jag rekommendera er denna! Den är känns lätt på huden, det blir inte kakigt om man vill bygga upp mer täckning och så funkar den även som primer och concealer! Jag brukar faktiskt använda foundationen med en concealerpensel över de områdena som behöver mer täckning, istället för att använda en concealer. Det blir ett mycket finare resultat! 

Lumene transparant löspuder - Jag har inte så mycket att skriva förutom att det är ett grymt puder till plånboksvänligt pris som håller huden matt och gör den silkeslen. Tummen upp!

Lancome 'Hypnose' - Detta är den bästa mascaran jag någonsin har testat, lite dyrare men ack så mycket bättre än budgetkedjornas. (MaxFactor har dock en som ger mig nästan samma resultat, lite av en dupe alltså, 'Masterpiece Max heter den) Jag får drömlika fransar som är separerade, långa och måååånga. 

MaxFactor 'Mastertouch undereye concealer' - En lite rosatonad concealer jag använder under ögonen för att dölja min tråkiga blåa ringar. Denna concealer är superbra och blir varken kakig eller lägger sig i veck. Det är bara att vrida upp pennan, dutta under ögonen och sminka på med en concealerborste. 

Upp