annahoffre!

Kategori: Daily life

Gossip Girl

Vilken händelserik och fantastisk dag jag har haft idag! Eller inte... Vaknade upp med feber och har nog nyst upp till ett femtiotal gånger idag. Alltså blev det varken träning eller något kul spontant. Istället har jag ägnat dagen till att storstäda rummet, har plockat bort julen och till och med städat i alla lådor... Är inte ens klar än men resten tar jag en annan dag. Under tiden har jag tittat på Gossip Girl som jag nu har sett ett antal gånger, det är så svårt att låta bli att börja om på den serien. SÅ bra! Varvade även städningen med lite go middag och äpplepaj. Sitter nu i sängen och har klickat igång ännu ett avsnitt, så det är här jag kommer att ägna min kväll. Tjoho. Aja, det är som det är, det är bättre att vara sjuk när jag ändå är ledig än när jag jobbar! Hoppas att ni mår bättre och har haft en betydligt roligare fredag än vad jag har haft, puss!

Torsdag

Två dagar av 2014 har nu snart passerat och för mig har det varit två lugna men sköna dagar. När jag kom hem igår låg jag utslagen i mitt rum av trötthet, har knappt fått en blund om nätterna de senaste veckorna så det var gött att bara chilla. Idag åkte mamma och jag till Klädkällaren och fyndade lite fina saker i stil med shabby chic, en superfin paljettopp till mig fick även följa med hem. OM jag tycker om den! Jag har samlat på mig lite festkläder på sistone vilket var ganska behövligt så nu behöver jag inte rota i garderoben (alltför mycket i alla fall, haha) när det vankas festligheter! Well, väl hemma stod familjemiddag med åttiotalsefterätt på schemat, lite vardagslyx en torsdag som denna. Ikväll ska jag vila ögonen tidigare än vanligt efter lite filmtittande. Hoppas på åtta timmars sömn inatt, det hade varit på tiden... 

Är förresten konstigt nog himla sugen på att träna så det ska göras imorgon, en powerwalk hade suttit toppen. Det är det enda jag har planerat än sålänge, får se vart dagen tar mig!