annahoffre!

Kategori: Fashion & style

Bikinis

Dagens tips är dessa superfina bikinis från H&M. Priset för dessa är endast 49 riksdaler per del! Jag äger bara bikinis från H&M då de oftast är de snyggaste och bekvämaste på marknaden och hade det inte varit för att jag ska köpa med mig fina bikinis från Victoria's Secret i London så hade jag beställt dessa på en gång! Fast, besöker vi en H&M får nog de rosa följa med ändå... Hihi.

Leighton Meester goes nelly.com

I år firar Nelly.com tio år och det med stort födelsedagskalas tillsammans med skådespelerskan & sångerskan Leighton Meester. Ett samarbete där stjärnan från Gossip Girl fått designa en vår & sommarkollektion för den stora modesajten. På nelly.com får man följa med bakom kulisserna till photoshooten och smygtitta på några av hennes plagg ur kollektionen, Leighton visar även upp sina favoriter och längst ner finns dessutom en liten interjvu med henne i ren modeanda. Den 24 februari släpps kollektionen som kommer att innehålla skyhöga klackar, läder, mönstrat och glittriga smycken. 

Jag ser verkligen fram emot detta och kommer att sitta bänkad framför datorn för att förhoppningsvis lyckas klicka hem mina favoriter, jag har redan spanat in lite fint som jag gärna skulle vilja ha hängandes i min walk-in-closet. Först i kvarn är det som gäller dock så det gäller att hålla tummarna att man är snabb nog!

//Bilder från nelly.com//

Espadrillos

H&M har fått in vårskor som stavas perfektion. Espadrillos i rosé eller leopardmönster? JA tack! Att de endast kostar 199 riksdaler per par är ju också helt perfekt. Kärlek vid första ögonkastet, oh yes.

Önskeoutfit

Såhär hade jag mer än gärna strosat runt i vårsolen lite längre fram. Det här med boyfriendjeans har verkligen vuxit i mina ögon och tillsammans med ett par smala klackar kan det bli otroligt fint. Ett tunt linne, pastellfärgad kavaj och nätta smycken i silver till det och det är perfekt. 

Upp