annahoffre!

Kategori: Photos

London baby

Första uteserveringen för i år! Italiensk lunch i solen sitter aldrig fel. 

Lite fattigare, lite gladare och lite snyggare. 

Le breakfast London style. 

Turistade lite och fick till och med en dubbeldäckare på bild, score!

Drinkar på Bella Italia och sedan detta på Jamie's italian, hur gott som helst!

Notting Hill, sååå fint!

Fina Frida och en grym sångare vid namn Robbie Boyd, checka in honom på youtube! 

Afternoon tea på Sketch! Asballt ställe med lite Alice i underlandet-vibar och stensköna toalatter (man gick i princip in i ägg...). Godaste chaitét finns här men sötsakerna var just det- alldeles för söta. Men det var riktigt mysigt i vilket fall.

Ännu lite mer turistande! Fick även en bild med mig och "Charlie Chaplin" vid en telefonkiosk, det var... Underligt.

Bästis 

Blir alltid lika häpnadsförd av maten på Hard Rock café, gottis!

Och slutligen frozen yoghurt på pinkberry, en glad Frida och spontant biobesök på gallerian Westfield. Vi såg 'Divergent' och jag måste nog säga att det var en utav de bästa filmerna jag någonsin har sett, hererjisses! Skulle kunna gå och se den igen!

(Återkommer med bilder från Harry Potter i ett eget inlägg.)

Konsertkväll

Veronicas konsert var magisk, jag stod hänförd hela konserten och förstod verkligen inte hur hon kunde vara så bra. Fantastiska låttexter, fantastisk röst och ett framträdande som hade lite go klubbkänsla över det hela. Himla himla bra! Ännu lite bättre blev det när självaste Håkan Hellström dök upp på scenen för att tillsammans med Veronica köra deras underbara duett. Då blev det helt galet i Scandinavium och trycket förde oss alla med ståplats längre fram. Mobiltelefonerna flög upp och fötterna dansade så mycket att jag kan tänka mig att det inte bara var jag som hade ont i dem efteråt. Favoritlåten "Hädanefter" gjorde hon minst lika bra som allt annat hon körde, om inte bättre! Ja, det var en grym kväll med andra ord som dessutom startades med lite go mat på en ny mysig restaurang på avenyn med Frida & Hedvig. Le Pain Francais bistrot blev det och oj vad gott det var där! Bakpotatis och majskyckling med örtsmör samt sorbét med en macaron slank ner i magen under besöket. Att magen mådde bra efteråt behöver jag nog inte skriva.

Grym kväll!

//Lånade bilderna på oss tre av Hedvig, kolla in hennes blogg HÄR//

Happy new year

Jag hade en helt fantastisk nyårsafton igårkväll med några utav mina absoluta favorittjejer. Frida, Lisa, Sara, Mirjam och jag var hemma hos min barndomsvän Sara och det var verkligen hur mysigt som helst. God middag, efterätt i form av chokladdoppad frukt vilket dock blev en aning misslyckat då skålen sprack haha. Vi körde sedan spelet 'Tjejmiddag' och satt och tjötade innan Sar,a, Frida och jag hoppade i jacuzzin där vi hade det hur gött som helst, Det var nog min favoritstund på hela kvällen, så skönt! Vid tolvslaget skålade vi in det nya året med lite bubbel, tomtebloss och kramkalas. Jag kunde inte ha fått ett bättre avslut på året, och inte heller en bättre början. Imorse dukade vi nämligen upp med lyxfrukost och bara var tills vi skiljdes åt allihopa. Åh vilket fint firande. Love you guys!

Upp