annahoffre!

Kategori: Shopaholic

Perfection in a shoe

Så enkla men med små detaljer som verkligen gör dessa till de snyggaste skorna i vår. Jag har en svaghet för booties och har en hylla i mitt rum tillägnat mina små älsklingar som står uppradade så fint. Booties är ett suveränt tips till er som vill känna er vardagsfina med lite extra längd men ändå vara bekväma och inte få ont i fötterna. Dessutom passar denna skomodellen till nästintill allt. Detta fina paret är köpa på DinSko för femhundralappen och är så fina, så fina. Jag älskar dem och den fina tanfärgade färgen. Vi kommer definitivt vara bra kompisar i vår. 

Sparkles

Köpte denna superfina tröja inne i en butik i stan under mellandagarna. Den är såå mjuk och skön, kommer bli perfekt till snygga jeans eller kanske över en svart plisserad kjol. Jag tycker i alla fall om den så mycket att jag nyligen gick och köpte en nästan likadan i beige som såldes i ett marknadsstånd, lika fin den också.

Toppen heter butiken där jag köpte tröjan ovan och den ligger på Kungsgatan, där inne finns verkligen hur fina kläder som helst och dessutom har de träningskläder och loungewear från Victoria's Secret. Har ni inte varit där inne har ni verkligen missat en liten guldgruva! 

Upp